Doneer

Gift overmaken

We zijn altijd blij met giften. Deze kan je overmaken aan de Rabobank, rekeningnummer.: NL40 RABO 0302 2941 12 ter attentie van Stichting Thomas, De Koop 79, 3828 RE Hoogland.

Aangezien Stichting Thomas beschikt over de ANBI status zijn giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Wordt vaste donateur

Stichting Thomas is ook erg blij met vaste donateurs. Wil jij vaste donateur worden, vul dan het onderstaande formulier in.

Ik doneer EenmaligPer maandPer Jaar
een bedrag van (euros) 5102050100200500
mijn IBAN rekening nummer
Uw naam (verplicht)
adres
straat
huisnr (incl toevoeging)
postcode
woonplaats
telefoon
Uw email (verplicht)

Stichting Thomas heeft geen automatische incasso. Als je hebt aangegeven dat je vaste donateur wilt worden, kan je via internetbankieren bij je eigen bank wel aangeven dat je bijvoorbeeld per week of maand een bedrag wilt overmaken.

Je kunt het geld overmaken aan de Rabobank, rekeningnummer.: NL40 RABO 0302 2941 12 ter attentie van Stichting Thomas, De Koop 79, 3828 RE Hoogland.