Thomas Academy heeft uw hulp nu nodig!!

9 juli 2020

Ook in India is men geraakt door het Corona virus. Sinds 15 maart zijn de scholen gesloten en dit treft natuurlijk ook onze Thomas Academy in Lucknow. Leerlingen mogen niet meer naar school en krijgen dus geen onderwijs meer.

In tegenstelling tot Nederland, waar men via de computer toch nog zo goed mogelijk onderwijs heeft ontvangen omdat vrijwel iedereen wel in het bezit is van een computer en internet, is in India dit niet mogelijk omdat leerlingen niet in het bezit zijn van internet en computer.

De scholen zijn nu al een paar maanden dicht. In april en mei was er zomervakantie maar normaal zouden de scholen in juni weer opengaan. Dit jaar kon dat niet. Tot nu toe hoopt men op een opening in augustus 2020, maar dit is nog helemaal niet zeker.

Omdat 30 tot 40 procent van de leerlingen die bij de Thomas Academy op school zitten gratis onderwijs krijgen omdat ze anders helemaal geen onderwijs zouden krijgen vanwege hun achtergrond (ouders die geen onderwijs kunnen betalen) en de overige leerlingen een vergoeding betaalt naar daadkracht van het inkomen van de ouders en dit maandelijks betaald wordt, komt er nu geen geld meer binnen om het personeel van Thomas Academy te betalen. Tot en met juni 2020 kon het salaris worden betaald, maar er is geen geld meer voor de maanden juli en augustus 2020. Het personeel bestaat uit 31 mensen van wie een deel parttime op de school werkt.

Er wordt aan salaris per maand Euro 2800,–  betaald, dus er moet tot en met augustus Euro 5600,– worden ingezameld.

Pradeep Gunnar vraagt allereerst uw gebed. Dat de school open mag blijven en tot zegen mag zijn van wie er onderwijs geeft en ontvangt en van hen die de school bezoeken.

Stichting Thomas Nederland wil een beroep op u doen om te helpen en een donatie te doen. ELKE donatie is welkom en geeft een kind in India de kans om onderwijs te genieten. Help mee om de school open te houden en doneer vandaag!

Bedankt voor uw gebed en/of gift namens de kinderen in India!